Régi műhelyünkCégünk 1995-ben alakult, Betéti Társaságként. Az alapító tagok, akik mind jelentős szakmai múlttal rendelkeznek a gépjármű javítás területén, egy márkafüggetlen autójavító céget kívántak létrehozni.
Szervizünket Újpesten, a Tímár utca végén nyitottuk meg. Az évek folyamán az egyre jobban bejáratott szerviz területét lassan kezdtük kinőni, Illetőleg a technikai fejlesztések sem voltak már itt lehetségesek, ezért a műhely költöztetésén kezdtünk gondolkodni.

  

Új műhelyünk2007-végén új, nagyobb telephelyre költöztünk, és az új műhelyben már lehetőség nyílt a modernizálásra. Fő profilunk változatlanul a személygépkocsik, illetve a kisteherautók teljeskörű javítása, márkától és típustól függetlenül, illetőleg ehhez kapcsolódva különféle szerkezeti, motor, váltó, futómű, fékrendszer és autóvillamossági javítások. Motordiagnosztikai műszerünkkel felderített hibákat, gyári technológia alapján javítjuk.
Műhelyünkben, időszakos és eseti átvizsgálásokat, garancián túli javításokat, valamint műszaki vizsgáztatás elvégzését vállaljuk rövid határidővel. 2008-óta szervizünk ISO 9001:2000 és ISO 14001:2005 sz. szabvány szerinti minőség és környezetirányítási rendszerrel rendelkezik.

 

Új Munkafelvételi irodánkA fejlesztések azóta sem álltak meg. 2013-ban két komoly változás is bekövetkezett.

Szervizünk csatlakozott a nemzetközi Q-Service hálózathoz, illetőleg új kollégáinknak köszönhetően, immáron Citroen Szakszervizként is üzemelünk.

Megújult Munkafelvételi Irodánkban gondoskodunk Kedves Ügyfeleink kényelméről és hiánytalan kiszolgálásáról.